Koolmeesje redden

      Geen reacties op Koolmeesje redden

Uiteindelijk beleven er slechts 2 koolmeesjes over. Gistermorgen is de eerste uitgevlogen maar de tweede bleef zitten. Nu had ik het vermoeden dat het jonge koolmeesje op de een of andere manier vast zat. Omdat het tweede koolmeesje ‘s avonds nog steeds in het hokje zat toch het hokje maar even openen.

Maar goed dat we hebben gekeken. Het zat inderdaad met één pootje vast in het nest. Ik ben 5 minuten bezig geweest het pootje los te krijgen en het is uiteindelijk gelukt. De voet van het koolmeesje was helaas niet aanwezig, het is dus een MankeMelis. Het koolmeesje compleet met nestje weer terug gezet en vanmorgen is dit jonge koolmeesje ook uitgevlogen.

Hieronder is de reddingsoperatie te zien.

[fvplayer src=”https://youtu.be/KpukXgSr6Jc”]